Άμεση οδική βοήθεια στην Αττική σε προσιτές τιμές χωρίς συμβόλαιο και συνδρομές

red-assistance.gr - Header Section

map-point

Εντοπισμός

Πατήστε εδώ για να σας εντοπίσουμε στο χάρτη

contact-cloud

Άμεση επικοινωνία

red-assistance.gr - Main Section

red-assistance.gr - Main Component

Η επιχείρηση μας έχει αφετηρία το 1978 όταν ο Ανδρέας Βραχνής αγοράζει το πρώτο του φορτηγό

1978

με άδεια δημοσίας χρήσεως με σκοπό την εξυπηρέτηση γενικών μεταφορών. Ο φορέας της επιχείρησης ασχολήθηκε παράλληλα και με άλλες δραστηριότητες διατηρώντας βιοτεχνία με κατασκευαστικό και εμπορικό χαρακτήρα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και δοκιμάζοντας τις δεξιότητές του στην αγορά.

truck-01

2007

Το 2007 αποφασίζει να στραφεί στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας με μεταφορά, ανέλκυση και ρυμούλκηση οχημάτων.

2008

Από το 2008 κιόλας αναγνωρίζεται η προσήλωση στη δουλειά, η επαγγελματική του επάρκειά και έρχεται η πρώτη συνεργασία με την Πανελλαδική Οδική βοήθεια Mapfre Asistencia – Eurosos Assistance.

2013

Το 2013 γίνεται επένδυση σε δεύτερο όχημα προσαρμοσμένο επίσης στις ανάγκες την οδικής βοήθειας.

truck-02

2014

Το 2014 η προσχώρηση στην επιχείρηση του Βραχνή Δημητρίου, υιού του Βραχνή Ανδρέα προσδίδει προοπτικές για μελλοντική μακροχρόνια πορεία. Λίγο αργότερα εντός του ίδιου έτους ακολουθεί επένδυση σε τρίτο όχημα. Ο απολογισμός του 2014 θα δείξει για ακόμα μία φορά θετικά αποτελέσματα επιβεβαιώνοντάς μας την πεποίθηση ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

2015

Το 2015 υιοθετείται εταιρική ταυτότητα προς μεγαλύτερη αναγνώριση από την αγορά ενώ ταυτόχρονα υλοποιείται μία διαχρονική επιθυμία για ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή.

2016

Το 2016 η RED assistance εισέρχεται στο δίκτυο συνεργατών της Interamerican. Ο στόλος ενισχύεται φτάνοντας τα 6 οχήματα εκ των οποίων το ένα με γερανό (παπαγάλο) αυξάνοντας τις δυνατότητες των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας διπλασιάζεται και καθιερώνεται τηλεφωνικό κέντρο. Η χρονιά κλείνει με περισσότερες από 6.000 εξυπηρετήσεις.

2017

Το 2017 η RED assistance συνάπτει συνεργασία με τη Mondial μία πανελλαδική οδική βοήθεια αλλά και παγκοσμίου βεληνεκούς δύναμη του κλάδου. Τα γραφεία της έδρας μας ανακαινίζονται πλήρως με αναβαθμισμένο hardware εξοπλισμό. Το έτος κλείνει με επτά οχήματα δυναμικό και τις ετήσιες εξυπηρετήσεις να ξεπερνούν τις 8.000.

red-assistance.gr - Bottom info

8.000 Χαμόγελα

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη σας!
Ξεπεράσαμε ετησίως τις 8.000 εξυπηρετήσεις

white-arrow