ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Έδρα και δίκτυο

Η κύρια έδρα μας

Βρίσκεται στις Αχαρνές σε ιδιόκτητο χώρο με οικόπεδο 600 τετραγωνικών μέτρων εκ των οποίων 250 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένης επιφάνειας. Ο χώρος φύλαξης των οχημάτων μας αλλά και αυτός των πελατών μας είναι περιφραγμένος και παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα καμερών.
Ο στεγασμένος χώρος επίσης διαθέτει έξτρα προστασία συναγερμού.

Στον ίδιο χώρο βρίσκονται τα σύγχρονα και πλήρως ανακαινισμένα γραφεία μας. Ακολούθως διαθέτουμε βάσεις σε Ταύρο και Ηλιούπολη ώστε τα φορτηγά μας εδράζονται σε στρατηγικά σημεία καλύπτοντας όλη την Αττική.

Τα γραφεία μας είναι εξοπλισμένα με ένα σύγχρονο ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο αλλά και από πληροφοριακό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που συντελεί στην ταχύτερη εξυπηρέτηση και στη γρήγορη λήψη αποφάσεων

aspida
camera

Στη RED assistance πιστεύουμε στην ανάπτυξη μίας πολύ σημαντικής παραμέτρου που κρίνει την ποιότητα της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας και αυτή είναι η άμεση επέμβαση.

tilefoniko kentro red

Για την άμεση επέμβαση στα σημεία κλήσεων φροντίζουν αφενός το πλήθος των οχημάτων μας αλλά και οι θέσεις που αυτά λαμβάνουν πάνω στις κεντρικότερες αρτηρίες της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής. Περιοχές όπως Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Κηφισιά, Βαρυμπόμπη, Αχαρνές, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Ίλιον και Περιστέρι που βρίσκονται πλησίον της Εθνικής οδού και της Λεωφόρου Κηφισού εξυπηρετούνται αρκετά γρήγορα.

Επίσης το στρατηγικό σημείο της έδρας μας μας επιτρέπει άμεση πρόσβαση στην Αττική οδό για γρήγορη εξυπηρέτηση δυτικά σε Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μαγούλα και Μάνδρα και ανατολικά σε Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Κάντζα, Πικέρμι, Παλλήνη, Σπάτα, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο. Προσφέρουμε επίσης οδική βοήθεια καθημερινά σε περιοχές πιο απομακρυσμένες από το κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα Δυτικά είναι σύνηθες να εξυπηρετούμε Νέα Πέραμο, Μέγαρα, Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους ενώ Βόρεια περιοχές όπως Εκάλη, Δροσιά, Διόνυσο, Σταμάτα, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Κάλαμο, Ωρωπό, Μαλακάσα Αυλώνα και Οινόφυτα.

ktirio
tilefoniko kentro

Ο δεύτερος σταθμός μας στον Ταύρο συνδράμει να εξυπηρετούνται άμεσα τα περιστατικά του κέντρου αλλά και των νοτίων προαστίων. Σε ελάχιστο χρόνο εξυπηρετούμε Αιγάλεω, Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Νέο Φάληρο τις περιοχές του Πειραιά, τον Κορυδαλλό, τη Νίκαια, το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, το Πέραμα, το Μοσχάτο, την Καλλιθέα, το Παλαιό Φάληρο, τη Νέα Σμύρνη, το Νέο Κόσμο, το Μοσχάτο και τη Δάφνη. Ο τρίτος σταθμός μας στην Ηλιούπολη ολοκληρώνει το έργο μας καλύπτοντας γρήγορα τις περιοχές νοτιοανατολικής Αττικής όπως ο Άλιμος, το Ελληνικό, η Γλυφάδα, η Βούλα, η Βουλιαγμένη, η Βάρη, η Βάρκιζα, η Σαρωνίδα, το Λαγονήσι, η Ανάβυσσος, η Παλαιά Φώκαια έως και το Λαύριο. Επίσης καθιστά άμεση την άφιξη σε Άγιο Δημήτριο, Αργυρούπολη, Υμηττό, Παπάγου, Χολαργό, Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου και Ψυχικό.