ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Πιστοποιηθήκαμε… και συνεχίζουμε σθεναρά!

Πιστοποιηθήκαμε… και συνεχίζουμε σθεναρά!

Το 2018 τελείωσε και παρέδωσε τη σκυτάλη στο 2019. Αφήσαμε πίσω μας άλλη μία χρονιά μεστή από γεγονότα και εμπειρίες. Η RED assistance δείχνει να έχει τον τρόπο μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομική κρίσης.

Έχοντας γράψει στα κοντέρ μας χιλιάδες χιλιόμετρα, αμέτρητες εργατοώρες σε τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις και θέληση για ευχαριστημένο μέχρι και τον τελευταίο πελάτη αντικρύζουμε την αγορά να μας γνέφει καταφατικά.

Βγήκαμε από ένα έτος που ξεκίνησε δυσοίωνα του οποίου όμως το κλίμα καταφέραμε εν τέλει να ανατρέψουμε. Μέσα στο 2108 η RED assistance πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών ύστερα από αλλεπάλληλους ελέγχους λαμβάνοντας άδεια για παροχή πλήρους γκάμας υπηρεσιών οδικής βοήθειας. Η πιστοποίηση που έλαβε η RED assistance στο νομό Αττικής την καθιστά ίσως την πρώτη επιχείρηση με πιστοποίηση παροχής υπηρεσιών οδικής βοήθειας που να διαθέτει παράλληλα στην κατοχή της οχήματα δημοσίας χρήσεως. Η ομάδα της RED assistance είναι πλέον μεγαλύτερη και πιο στιβαρή όπως και το όνομά της. Ανταποκρινόμαστε στις συνεργασίες μας με αδιάκοπο ενθουσιασμό δικαιώνοντάς όλους όσους μας επέλεξαν μέχρι σήμερα.

Για το 2019 θέσαμε τον πήχη ψηλά προγραμματίζοντας ένα εκσυγχρονιστικό άλμα που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας. Αισιοδοξούμε και συνεχίζουμε σθεναρά το δύσκολο έργο μας για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών με σκοπό το χαμόγελό σας.
Πολλά ευχαριστώ σε όσους με την εμπιστοσύνη ή το έργο τους συνέβαλαν στις 10.000 εξυπηρετήσεις του 2018!