Άμεση οδική βοήθεια στην Αττική σε προσιτές τιμές χωρίς συμβόλαιο και συνδρομές

red-assistance.gr - Header Section

map-point

Εντοπισμός

Πατήστε εδώ για να σας εντοπίσουμε στο χάρτη

contact-cloud

Άμεση επικοινωνία

red-assistance.gr - Main Section

red-assistance.gr - Main Component

Οδική βοήθεια αυτοκινήτων από 35 ευρώ

Δε θα μπορούσαμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε στο πλευρό των πελατών μας εάν δε συνοδεύαμε την εξυπηρέτηση μας με προσιτές τιμές. Οι χρεώσεις μας ποικίλουν καθώς επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως χιλιόμετρα, διόδια, βάρος μεταφερόμενου οχήματος, ιδιαιτερότητες φορτίου και άλλα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και λογικές. Τηλεφωνήστε μας και θα το διαπιστώσετε.

Προσφορά οδικής βοήθειας

Επωφεληθείτε ζητώντας οικονομική προσφορά για μεταφορά περισσοτέρων του ενός οχημάτων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οδική βοήθεια σε χαμηλές τιμές

Κερδίστε μεταφέροντας το όχημά σας με προγραμματισμένο ραντεβού. Εάν επιθυμείτε μία μεγάλου κόστους μεταφορά όπως τη μεταφορά οχήματος εκτός Αττικής ή μη επείγουσα μεταφορά τότε σας προτείνουμε τη μεταφορά του οχήματος με ραντεβού όταν θα προκύψει ένα αντίστοιχο δρομολόγιο επιστροφής. Το γεγονός ότι το φορτηγό μας επιμερίζει σε δύο περιστατικά τα έξοδά του (το δικό σας και άλλο ένα) καθώς είναι φορτωμένο aller-retour μας επιτρέπει να σας κάνουμε μία καλύτερη τιμή. Επικοινωνήστε και βγείτε κερδισμένοι.

Οδική βοήθεια χωρίς συνδρομή

Εάν επιθυμείτε μεταφορά οχήματος χωρίς συνδρομή επωφεληθείτε τηλεφωνώντας μας άμεσα. Τα οχήματά της οδικής μας βοήθειας διαθέτουν την ισχυρότερη άδεια κυκλοφορίας της αγοράς (άδειες δημοσίας χρήσεως) και βάση νόμου έχουμε δικαίωμα για μεταφορά οχήματός χωρίς συνδρομή.

Οδική βοήθεια value for money

Για τους μη γνωρίζοντες ο όρος value for money είναι ο δείκτης απόδοσης της αξίας που απολαμβάνουμε από ένα προϊόν ή μία υπηρεσία με βάση το κόστος του. Η RED Assistance εξελίσσεται σε μία προσπάθεια να προσφέρει διαρκώς καλύτερες υπηρεσίες μέσα από άρτιο προσωπικό, αναβαθμισμένο στόλο, ευχάριστη παρουσία, αμεσότητα και άλλα πολλά ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τις ανταγωνιστικές της τιμές.

Οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται την αξία της υπηρεσίας που απολαμβάνουν όταν εξυπηρετούνται και μας επιλέγουν ξανά και ξανά. Επιλέξτε μας και αντιληφθείτε πως σεβόμαστε και το τελευταίο σεντς που σας χρεώνουμε.

 

red-assistance.gr - Bottom info