Άμεση οδική βοήθεια στην Αττική σε προσιτές τιμές χωρίς συμβόλαιο και συνδρομές

red-assistance.gr - Header Section

map-point

Εντοπισμός

Πατήστε εδώ για να σας εντοπίσουμε στο χάρτη

contact-cloud

Άμεση επικοινωνία

red-assistance.gr - Main Section

red-assistance.gr - Main Component

Η οικογενειακή μας επιχείρηση απαρτίζεται από έντεκα άτομα ανθρώπινο δυναμικό.

Οι δεξιότητές μας εκτείνονται πέραν των οδηγικών δυνατοτήτων. Πιο συγκεκριμένα:

Ο ιδιοκτήτης και φορέας της επιχείρησης Βραχνής Ανδρέας έχει στο ενεργητικό του δίπλωμα μηχανικού αεροσκαφών (από μακροχρόνια υπηρεσία στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία), έχει παρακολουθήσει σχολή αυτοκινητιστών, διαθέτει άδεια οδικού μεταφορέα καθώς και δίπλωμα τεχνικού ασφαλείας. Έχει επίσης εμπειρία ως ασφαλειομεσίτης, βιοτέχνης και κατασκευαστής από παρελθούσες παράλληλες δραστηριότητες.

Ο Βραχνής Δημήτριος πλην της οδηγικής επάρκειας (δίπλωμα Έ κατηγορίας και ΠΕΙ) διαθέτει σπουδές σε προπτυχιακό επίπεδο αλλά και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Με εμπειρία από την πορεία του στο λογιστικό και ασφαλιστικό κλάδο μπορεί και συμβάλει στην επιχείρηση σε επίπεδο αποφάσεων και οργάνωσης. Επίσης το νεαρό της ηλικίας του προσδίδει μακροχρόνιες προοπτικές στην επιχείρηση ενώ συμβάλλει και στην προσαρμογή της επιχείρησης στις επιταγές του σύγχρονου επιχειρείν. 

Οι οδηγοί μας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ομάδας μας. Έχουν αποκτήσει την πελατοκεντρική κουλτούρα της επιχείρησής μας και έχουν δώσει μία ιδιαίτερη νότα με το χαρακτήρα που διαθέτουν. 

Οι άνθρωποί μας στο τηλεφωνικό κέντρο είναι εξειδικευμένοι και ικανοί να αντιλαμβάνονται και να δίνουν κάθε φορά την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα των πελατών μας.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί με μεράκι και όρεξη και αυτός είναι ο λόγος που μας έχει αγκαλιάσει η αγορά.

red-assistance.gr - Bottom info

8.000 Χαμόγελα

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη σας!
Ξεπεράσαμε ετησίως τις 8.000 εξυπηρετήσεις

white-arrow